Met gepaste trots presenteren wij de debuut-EP RELOAD, ERASE van punkrockband RAVENNA. Het vijftal mag dan wel metropool Oenkerk, een dorp in de almachtige gemeente Tietjerksteradeel, als thuisbasis hebben, maar het ensemble bestaat allerminst uit Friese groentjes. De band bevat met onder andere frontmadam Heleen Tichelaar (voormalige) leden van acts als MIDNIGHT MENACE, NOM DE PLUME en MANU ARMATA.

In samenwerking met WHITE RUSSIAN RECORDS, het label van onder andere CALL IT OFF, THE 101’s en SCREW HOUSTON, brengt RAVENNA de EP RELOAD, ERASE uit. Bands als FOO FIGHTERS, PARAMORE en IGNITE worden genoemd, maar heeft ook een eigen smoel eraan kunnen geven. Anders hadden ze net zo goed in Oenkerk kunnen blijven. De plaat behandelt thema’s als geweld, zelfmoord en vriendschappen.

Genoeg gezegd. Luister hieronder naar RELOAD, ERASE, het debuut van RAVENNA.

De release vindt op donderdag 25 februari plaats in CAFE MUKKES in Leeuwarden HOIST THE COLORS en NOTE TO AMY . Een dag later, op vrijdag 26 februari, speelt de band met TIGER LOVE MACHINE en RUNNING LATE in HEDON in Zwolle.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.