Jimmy Eat World, The Dangerous Summer en The Get Up Kids. Het zijn enkele inspiratiebronnen voor The Morning Hour. De Rijswijkse band is zwaar beïnvloed door de emotionele klanken van de eerder genoemde acts, maar weet toch zijn eigen smoel te behouden. De jonge band, ontstaan in 2013, ontving al lovende kritieken met de debuutsingle “Lectures”, een voorbode van de alternatieve rock.

De muzikale reis denderde voort. Met optredens op onder andere bandwedstrijd Guts & Glory raakten zogenoemde deskundigen onder de indruk van de muziek en de performance van het Rijswijkse viertal. De band raakte uiteraard op de radar van White Russian Records, hét label met een oog voor talentvolle acts. Samen brengen zij op vrijdag 11 juli de nieuwe EP “A Stitch In Time”, een nieuw hoofdstuk in het muzikale boek van The Morning Hour. Met gepaste trots bieden wij in samenwerking met band en label een exclusieve stream aan van de EP, die je hieronder kunt beluisteren.

Op vrijdag 11 juli vindt tevens de releaseparty plaats. The Morning Hour treedt op met labelmaten Call It Off in de Supermarkt in Den Haag. Meer informatie vind je via Facebook.

Het goede nieuws houdt echter niet op. Een gelukkige maakt kans op een exemplaar van de nieuwe EP “A Stitch In Time” én een t-shirt van The Morning Hour. Wat moet je hiervoor doen? LIKE & SHARE deze afbeelding en wie weet win jij het prijzenpakket.

Over de auteur

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.