Potverdikkie, wat gingen die kaarten hard. Cabaretier HANS TEEUWEN kondigde ECHTE RANCUNE, zijn eerste voorstelling in vijf jaar tijd, aan en weg waren ze. Voor de ongelukkigen is er een nieuwe kans op LOWLANDS. De maestro heeft zojuist een optreden voor maar liefst 20.000 man in de ALPHA bekendgemaakt.

ECHTE RANCUNE is de zevende solo-cabaretvoorstelling van Teeuwen en is de opvolger van SPIKSPLINTER uit 2011, wat in totaal 60.000 bezoekers trok.

HANS TEEUWEN debuteerde met het programma HARD EN ZIELIG in 1994 in première en werd binnen korte tijd enorm populair bij het grote publiek.Na vijf theatershows stopte hij in 2005 als cabaretier. In 2011 maakte TEEUWEN zijn comeback in Nederland met de voorstelling SPIKSPLINTER.

HANS TEEUWEN kreeg de lachers op zijn hand, niet letterlijk natuurlijk, met sketches als Nostradamus, over de Jostiband en natuurlijk het Kabouterverhaal.

KAARTVERKOOP

LOWLANDS vindt plaats van 19 t/m 21 augustus in Biddinghuizen. Kaarten kosten 175,00 euro per stuk. Kijk op de ticketpagina van lowlands.nl voor alle informatie.

Naast HANS TEEUWEN treden ook artiesten als FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES, SLEEPING WITH SIRENS en SUM 41 op.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.