De tijdzones zorgen ervoor dat het nieuws maar blijft komen. Iedere ochtend is er een verse vracht nieuwtjes uit onder andere de Verenigde Staten voor bij de koffie. Koekje erbij?

TINY ENGINES-act THE HOTELIER heeft een nieuwe track uitgebracht, PIANO PLAYER. De song is afkomstig van het album GOODNESS dat op 27 mei verschijnt.

THE HOTELIER IN EUROPA

De band toert binnenkort met INTO IT. OVER IT. in Europa. Op 5 mei spelen de acts in WINSTON in Amsterdam en een dag later, op 6 mei, in het Antwerpse KAVKA.

VERWACHT GEEN FULLTIME SAOSIN

BEAU BURCHELL, gitarist van SAOSIN, geeft meer duidelijkheid rondom de toekomst van de band. SAOSIN heeft wereldwijde tourplannen en brengt in mei een nieuw album uit via EPITAPH RECORDS, maar BURCHELL wil het geen volledige terugkeer noemen. ‘Ik zou niet eens zeggen dat we echt actief zijn. We hebben een paar dingen geboekt, maar ik verwacht zeker weten niet dat dit een fulltime tourmachine wordt.’

NIEUWE MUZIEK REAL FRIENDS

Tijdens de bekendmaking van de volledige line-up van VANS WARPED TOUR was ook REAL FRIENDS aanwezig. De band brengt later dit jaar een nieuw album en maakte gretig gebruik van het grote publiciteitsmoment door een nieuwe track te spelen. Check het hieronder, rond 11:50. Als je overigens de titel eruit weet te plukken, laat het ons weten.

Vans Warped Tour Lineup Announcement Live!

Geplaatst door Alternative Press op dinsdag 22 maart 2016

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.