De tijdzones zorgen ervoor dat het nieuws maar blijft komen. Iedere ochtend is er een verse vracht nieuwtjes uit onder andere de Verenigde Staten voor bij de koffie. Koekje erbij?

Normaal gesproken is een update van je profielfoto niet heel bijzonder. Tenzij het om THURSDAY. De invloedrijke post-hardcoreband stopte vier jaar geleden, maar plots was er een sprankje leven, een sprankje hoop. De profielfoto op TWITTER was veranderd in een zwart vlak met tags van de leden GEOFF RICKLY, ANDREW EVERDING en TOM KEELEY.

De bandleden kwamen begin 2015 al eens bij elkaar bij elkaar, maar frontman RICKLY benadrukte dat het niet om een officiële reünie ging. Op zijn eigen social media-accounts lijkt hij te hinten dat de band deze keer wél plannen heeft.

KANYE WEST + SAY ANYTHING = <3

In een interview met ROLLING STONE vertelt SAY ANYTHING’s frontman MAX BEMIS over de invloed van homo universalis KANYE WEST op het nieuwe album van de band. ‘Het verschil tussen iemand als KANYE en bijvoorbeeld THE BEATLES is dat zoveel wat hij doet bijdraagt aan de samenwerking. Hij begon als een producer en ik denk dat hij zichzelf nog steeds op die manier ziet.’ Op het nieuwste album I DON’T THINK IT IS kreeg BEMIS hulp van de almachtige KANYE en was daar erg blij mee. ‘Ik hield ervan dat ik bijna alle instrumenten speelde op onze eerste albums. Als er dan iets fout ging, was het mijn schuld. Maar op het laatste album was ik eigenlijk wel erg blij dat ik het stokje aan anderen kon geven.’

COMEBACK KID UNDEROATH

Metalcoreband UNDEROATH heeft recent de eerste show in meer dan drie jaar tijd gespeeld. De band De band vierde de terugkeer met een intiem optreden in Tampa, Florida. Gelukkig hebben we de videobeelden nog.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.