Spijtig. MOTION CITY SOUNDTRACK stopt ermee. Na negentien jaar gaat de spreekwoordelijke stekker uit de alternatieve rockband.

‘Het was een stille winter voor ons. We hebben wat tijd thuis gehad, na een heel druk 2015. We hebben deze tijd benut om over het verleden, het heden en de toekomst van MOTION CITY SOUNDTRACK te denken. Deze gedachten leiiden tot gesprekken, en deze gesprekken leidden ons tot een bitterzoete conclusie. We hebben geen idee wat de toekomst zal brengen, maar we zijn er klaar mee.’

De band zal nog een afscheidstournee bekendmaken, maar zet er daarna een punt achter. Geheel als een verrassing komt het besluit van JUSTIN PIERRE en consorten niet. Alhoewel de mededeling doet lijken alsof de band een druk jaar achter de rug heeft, werd het vijftal steeds minder actief. De release van het laatste album PANIC STATIONS was voor de band niet eens aanleiding voor een Europese tournee. Drummer TONY THAXTON verliet de band al eerder en ook de focus van frontman PIERRE lag niet langer op de band na zijn alcoholverslaving.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.