Er zijn steeds minder lege plekken in de programmering van JERA ON AIR. Vooral als de organisatie er vier nieuwe namen bij prikt. Onder andere de Britse metalcoreband WHILE SHE SLEEPS, dat in 2012 doorbrak met debuutalbum THIS IS THE SIX, prijkt inmiddels op de affiche van het Limburgse festival.

NAAST WHILE SHE SLEEPS NOG DRIE BANDS IN DE AANBIEDING

De overige namen zijn JOE McMAHON, FALLUJAH en PELGRIM. McMAHON is de frontman van SMOKE SETS FIRE en treedt op met een akoestiche set. FALLUJAH is een deathmetalband uit San Francisco. Het Tilburgse PELGRIM is de winnaar van de jaarlijkse bandwedstrijd GUTS & GLORY en troefde hiermee onder andere MAAGZUUR af. De band maakt naar eigen zeggen progcore en trad eerder op in het voorprogramma van bands als FOR TODAY.

Eerder maakte JERA ON AIR al de komst van acts als JOHN COFFEY, PENNYWISE en AUGUST BURNS RED bekend. Het festival vindt van plaats op 24 en 25 juni in het Limburgse Ysselsteyn.

Kaarten voor het festival in Ysselsteyn zijn te koop via de website van het festival. JERA ON AIR vindt op 24 en 25 juni plaats in het Limburgse Ysselsteyn.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.