De organisatie van Ieperfest 2012 heeft zojuist 26 nieuwe namen aan de line-up toegevoegd:

Balance and Composure, Agnostic Front, The Black Dahlia Murder, Bolt Thrower, The Chariot, Coke Bust, Converge, Death By Stereo, D.O.A., Incantation, Knuckledust, Midnight Souls, The Mongoloids, Mucky Pup, MxPx Allstars, Naysayer, Omega Massif, Pianos Become The Teeth, Pig Destroyer, Rise And Fall, Still X Strong, Terror, Toxic Holocaust, Trapped Under Ice en Unearth.

Eerder waren reeds onder andere Vanna, Rot In Hell en No Turning Back bevestigd.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.